Jobs

ERVAREN CASCOBOUWER

Onze cascobouwers hebben hulp nodig! Dankzij een vol orderboek hebben we ook een volle cascohal. Nu kunnen we de komende tijd wel wat hulp gebruiken bij het bouwen van onze aluminium casco's. Het gaat om het tijdelijk assisteren van onze vaste krachten, in ieder geval tot de Bouwvak. Dus laat je uitzendbureau contact met ons opnemen of laat weten wat je skills zijn als ZZP'er.

Klik hier voor de functieomschrijving in PDF.

 

 

ERVAREN ALLROUND MONTEUR JACHTBOUW
Voor ons huidige afbouwteam zoeken wij versterking. Onze voorkeur gaat uit naar een allround monteur met ervaring in de jachtbouw. Naast het kundig uitvoeren van technisch installatie-, reparatie- en onderhoudswerk zoeken wij iemand met organisatietalent die kan plannen en coördineren zodat het oppakken van een project mogelijk is.

Klik hier voor de functieomschrijving in PDF.

 

 

2x BBL VACATURE
Binnen KM Yachtservice zijn we op zoek naar een BBL scheepsinterieur niveau 2, een BBL cascobouwer en een BBL monteur elektrotechnisch installaties niveau 2.

Je bent 4 dagen aanwezig op ons bedrijf en je wordt daar begeleid door een leermeester.  Je werkt gewoon mee in de produktie en 1 dag per week ga je naar school.

Heb je interesse stuur een kort mailtje met je cv en wat je motivatie is om bij ons te komen werken en leren. We bellen je dan terug om een afspraak te maken om verder kennis te maken met jou en jij met het bedrijf. Je kan mailen naar yfke@kmy.nl.
Klik hier voor meer informatie. (PDF)